2012. február 24., péntek

Sárgarépás-sütőtökös szappan

Egy új elcsábulás eredménye a következő szappanom, ez pedig a gyönyörű élénk szín iránti elcsábulás!



Nem, továbbra sem használok mesterséges színezékeket, ezt a gyönyörű színt répával és sütőtökkel értem el. A szappanhoz felhasznált folyadék saját magam készített sárgarépalé, a szappanba pedig került sütőtökpép és répapüré. Ezek mellett az olajokkal is bőkezűen bántam; került bele olíva, napraforgó, pálma, kókusz, ricinus, cickafarkolaj, és nem utolsó sorban kakaóvaj, valamint földimogyoró olaj.



Illóolajai geránium, fenyő és citrom, így pattanásos, problémás bőrűeknek kifejezetten ajánlom, kisgyermekeknek, várandósoknak viszont nem.
Mogyorófélékre allergiásak saját egészségük érdekében ne használják!

4 megjegyzés:

  1. Ez nekünk nagyon bejött. :) Puszka. Ildi

    VálaszTörlés
  2. Örülök neki! :) Köszönöm a visszajelzést, puszi!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon bevált,mivel eléggé zsíros,pattanásos volt a bőröm,így a hátamon is sok pattanás volt,de hála ennek a szappannak,és persze a létrehozója szeretetének,és pozitív energiájának,amit hozzátett,mostanra szépen rendeződött a bőrproblémám:-)
    Köszönöm!Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a visszajelzésed és kedves szavaid kike! Örülök, hogy neked is bevált ez a szappan. Mindig nagyon jó érzés, mikor ilyen pozitív tapasztalatokról számol be egy-egy szappanomat használó, ezért érdemes elkészíteni őket. :) Ölellek!

    VálaszTörlés