2012. augusztus 9., csütörtök

Szappancsendélet :)

Tény: igen kevés időt szánok mostanában a blogírásra. Ennek legfőbb oka, hogy tanfolyamokat szervezek, amire nagy lelkesedéssel készülök is. Éppen ezért most nem egyesével mutatnám meg az utóbbi hetek terméseit, hanem egy csendélet formájában. :)



A kosárkában láthattok mézes-körömvirágos szappanokat kubeba illattal, propoliszos szappant virágporral díszítve, Himalája-sós kecsketejes szappanokat festőmályvával, és festőmályvás-olívaszappanokat aloe vera szappandarabokkal díszítve.
Újonan használt illóolaj a pacsuli, ami enyhén érződik az olívaszappanokban. A pacsuli olaj bőrápoló olaj, emellett a parfümkészítés egyik fő alapanyaga is kellemes illata miatt. (Nem keverendő össze a húsvéti 100 Ft-os kölnikkel. :))

A festőmályva is új kísérlet eredménye. :) Kíváncsi voltam, mennyire őrzi meg a színét a szappanban (semennyire:)), de a gyógyhatását is ki akartam tesztelni, ugyanis gyulladt bőrfelületekre ajánlják.





Készültek állatfigurás és kisautós szappankák is, a gyerekek örömére. :) Macika, viziló, oroszlán, halacska, teknős, elefánt, nyuszi, kinek mi tetszik/mi marad. :)



Tartozásom van még egy babaszappant illetően is, ami lemaradt  a csendéletről. :) Kecsketejjel készült, jó sok shea és kakaóvajjal, illatanyagmentesen. Mintáját lehelletnyi rózsaszín agyag por adja. Kókuszvajmentes, hogy egészen biztosan ne szárítsa a gyermekek érzékeny bőrét.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése